Aileen Croll Coaching & Mediation

Coaching is een vorm van professionele begeleiding waarbij
de coach als gelijkwaardig partner de cliënt ondersteunt
bij het behalen van zelfgekozen doelen.

Er zijn veel aanleidingen denkbaar om hulp in de vorm van een coach in te schakelen:
Stressklachten, burn-out, slapeloosheid, prikkelbaarheid, verlies van je baan, problemen in je relatie of met je familie, de wens het roer om te gooien, kortom je bent niet gelukkig met hoe je nu door het leven gaat.
In welke situatie je ook verkeert, je bent eraan toe stappen te zetten omdat je het echt anders wilt!

Coachgesprekken met mij zijn erop gericht om jou -wanneer jij vastloopt in werk en/of privé- te begeleiden in een persoonlijk ontwikkelingsproces. Daarbij krijg je inzicht in je valkuilen en ontdek je zelf de handvatten en tools om daarmee om te gaan.

Je doorbreekt oude patronen en komt weer terug in balans. Intussen zorgt deze groei ervoor dat je ook nieuw potentieel in jezelf aanboort en dat leidt tot motivatie en nieuwe levensvreugde om weer zelf verder te gaan.

Dat klinkt allemaal mooi maar gaat natuurlijk niet vanzelf.
Als coach ondersteun ik jouw leerproces. Ik help bij het stellen van doelen en het behalen hiervan. Deze begeleiding is erop gericht jou in positieve zin te laten veranderen.

Na bewustwording van wat er bij je speelt maak je de keuze hoe je met de situatie om kunt gaan waarbij we ook kijken naar een praktische aanpak.

Copyright © Aileen Croll Coaching & Mediation